Mr Green skickar svensk spelare på lyxresa till Monaco

För en tid sedan vann Mats Svensson i Blekinge en av Mr Greens många tävlingar och den 24 maj var det dags för honom att ta del av priset – en lyxig resa till Monaco för två personer.

Mr Green är kända för att tänka till lite extra och alltid försöka ge sina spelare något speciellt istället för att slentrianmässigt dela ut bonuspengar och gratissnurr, och Mats resa till Monaco kvalar definitivt in i kategorin ”något utöver det vanliga”. Mats fick nämligen beskåda finalen i F1 Grand Prix från VIP-loungen i Monaco. Vill du också vinna någon av Mr Greens fantastiska tävlingar? Klicka dig vidare till Mr Green för att se vilka kampanjer som är aktuella just nu.

För Mats del innebar vinsten hos Mr Green att han och hans sambo flögs upp från hemmet i Blekinge till Stockholm där de spenderade natten på 5-stjärnigt hotell vid Arlanda för att nästa morgon kunna hoppa på flyget till Nice. I ankomsthallen på flygplatsen i Nice möttes de av en chaufför som körde dem genom det vackra sydfranska landskapet från Nice till det lilla furstendömet Monaco. Monaco har nämligen inte någon internationell flygplats, så att flyga direkt är uteslutet.

Väl framme i Monaco inkvarterades paret på lyxhotellet Boscolo Exedra där Mr Green hade reserverat sitt favoritrum åt dem. På söndagsmorgonen hämtades de upp av chauffören för att tas med ut på en heldag bland världens snabbaste bilar. En härlig lunch i utsökt miljö hanns också med, och efter maten välkomnades paret in i VIP-loungen för att mingla med andra kändisar och bilintresserade och beskåda finalen av F1 Grand Prix från bästa möjliga plats.

”Efter den här vinsten känner man sig helt klart mer världsvan, resan blir verkligen ett minne för livet,” säger Mats Svensson.

Klicka dig vidare till Mr Green för att läsa mer om vilka roliga priser som finns att vinna just nu. Kanske är det just du som far iväg på äventyr och skapar minnen för livet nästa gång?

Något som är väldigt bra med Mr Green är att de satsar mycket på Green Gaming för att förhindra spelberoende. Att spela ska vara för nöjes skull och givetvis vill man vinna pengar så det är bra att Mr Green jobbar för att förhindra spelproblem om man har svårt att styra hur mycket man spelar. Har man svårt för att spela ansvarsfullt så finns det organisationer att ta hjälp av som kan hjälpa en med spelberoende.