Tjäna 100 gratissnurr på PlayHippo

PlayHippo är en fräsch utmanare till de stora giganterna inom casino på nätet. En specialitet är att man då och då erbjuder alldeles utmärkta free spins-erbjudanden till både nya och gamla kunder. Under augusti månad har alla spelare på PlayHippo chansen att tjäna ihop 100 free spins på slotten Blood Suckers, och det enbart genom att göra en insättning. Enkelt så det förslår!

Om du passar på att bli medlem på PlayHippo före 31 augusti får du inte bara en välkomstbonus på 100% upp till 1500 kr. Du får även mellan 15-100 free spins enligt det följande:

  • Sätt in minst 300 kr och få 15 free spins
  • Sätt in minst 500 kr och få 30 free spins
  • Sätt in minst 1000 kr och få 100 free spins

Som befintlig medlem kan du få mellan 30-100 free spins enligt det följande:

  • Insättning på minst 500 kr = 30 free spins
  • Insättning på minst 1000 kr = 100 free spins

Blood Suckers

Vampyrer är minst sagt på tapeten nuförtiden. Idag kan du ju knappt slå på TV:n utan att mötas av en blodtörstig figur med vassa hörntänder på väg att sätta tänderna i någons hals. Blood Suckers handlar om just vampyrer, men det är inte den ”moderna” formen av blodsugare som är i fokus, utan mer old-school vampyrer i stil med Nosferatu.

Oavsett om du är en fan av vampyrtrenden eller inte, kan du ha stor glädje av Blood Suckers. För det första är Blood Suckers faktiskt den slot i PlayHippos utbud som har den högsta återbetalningen i procent. För det andra är spelet fullt av överraskningar i form av bland annat free spins och vilda symboler.